sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Koivupölkky puutarhakalusteena ja perunoiden kuulumiset

Silmiini osui myynti-ilmoitus useasta erikokoisesta koivupölkystä ja kuvan nähtyäni päässäni piirtyi mielikuva hyötypuutarhassa sijaitsevasta "puutarhakalusteryhmästä", joka käytännössä olisi siis koivupölkyistä tehty. Yksi korkeampi ja halkaisijaltaan iso toimisi pöytänä ja kahdesta pienestä tulee penkit. Penkkien toteutustapa on itselläni vielä mietinnässä, sillä vaihtoehtoja olisi monia. 


Koivupölkkyjen pinnat ovat moottorisahan jäljiltä, joten aion hioa pinnat ja käsittelen kauttaaltaan Valtti Akvacolorilla saadakseni sään kestävyyttä; sävynä mielessäni siintää tällä hetkellä jokin harmaan sävy Valtti kuullotteet ja puuöljyt -värikartasta. Ihan poissuljettua ei ole sävyn valinta myöskään Arctic-värikartasta, joka sisältää hieman hohtoa tuottavaa helmiäistä mutta luultavasti päädyn luonnollisempaan.

Luonnon muovaama Aalto -maljakko

Myyjälle onneksi sopi kauppojen tekeminen vain osasta pölkkyjä, koska en tarvinnut koko määrää (enkä olisi kyllä pienessä autossani pystynyt kuljettamaankaan). Katsotaan näyttääkö lopputulos toteutuksen jälkeen siltä miltä haaveilen.

Perunoiden kuulumiset


Perunoiden varret olivat viikon aikana kasvaneet melko runsaasti ja nyt perunamaa näyttää jo oikein mukavalta. Mieleni tekisi rakentaa puukehikko perunamaan ympärille, jotta alue olisi ns. rajatumpi. Ehkä kesälomalla tai joskus myöhemmin.

(27.7.14)


Kivikkopuutarhassakin tapahtui viikonloppuna, sillä sementtisäkkien lisäksi autooni mahtui oikein hienosti multaa ja taimia; niistä kuvat lähipäivinä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti