torstai 24. heinäkuuta 2014

"Ikkunaostoksilla"

Kävin Plantagenissa siskon kanssa kiertelemässä ja katselemassa kesälomaa ajatellen mahdollisia hankintoja ja ihastuin suunnattoman paljon kahteen maksaruohoon. Minun olisi tehnyt mieli ostaa ne heti mukaani mutta mökillä ei ole multaa enkä voi ostaa sitä nyt, koska autossani on jo 5 sementtisäkkiä (eli 125kg ylimääräistä painoa ihan auton takaosassa, mikä vaikuttaa jo aika voimakkaasti Yariksen ajettavuuteen). Lauantaina olen lähdössä mökiltä käymään Loimaalla mutta takaisin tullessa auto on todennäköisesti niin täynnä, ettei sinne mahdu multasäkkejä.

Nappasin kännykällä pikakuvat haluamistani maksaruohoista, joten tässä ihastukseni (kuvien alla Plantagenin lapuista otetut nimet, joilla googlatessa ei löydy mitään eli mitähän maksaruohoja nämä mahtavat olla?):

Sedum Bergknapp Fetblad

Sedum Bitterbergknapp Sedum

Ajattelin sijoittaa nämä samaan kivikkoon mehitähtien kanssa mutta eri reunaan. Olin alunperin hahmotellut sinne sammalleimua mutta näin se mieli muuttuu. Tunkeisinko sittenkin kaksi multasäkkiä autoon samanaikaisesti sementtisäkkien kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti