keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Neulahuovutusta

Ensin oli kasa erivärisiä villoja, sitten ilmestyi neula viuhtomaan ja lopputuloksena syntyi valkoinen kisu. Olen pääsääntöisesti neulahuovuttanut muottien avulla ja vain kerran aikaisemmin helppoja tonttuja ilman muottia. Tämä kisu on nyt ensimmäinen ns. kunnollisempi neulahuovutustyö vapaalla kädellä ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Aikaa meni melko kauan, koska pitkään kisun pää näytti enemmän koiralta kuin kissalta ja työstöä piti jatkaa niin kauan, että kädessä oli kisu.


Ei liene yllätys, että kortin saajalla on kissoja; ainoa vain, että kisut eivät ole valkoisia mutta tällä hetkellä ei omat taidot riittäneet vielä moniväristen tekemiseen. Korttia lahjojen kera ei ole vielä annettu saajalle mutta uskaltaudun julkaisemaan kuvat jo nyt, koska en usko saajan tietävän blogistani mitään. Vähiin käy tämä vuosi ennen kuin se loppuu. Nyt vihdoin jopa puutarhakausi taisi pakkasten myötä saada taukonsa, sillä ennen joulua puuhailin vielä uuden istutusalueen kaivuiden parissa. Enpä olisi uskonut, että teen puutarhatöitä vielä joulukuussa sulana pysyneen maan vuoksi. 

13 kommenttia:

 1. Siitäpäs tuli aivan ihana kortti. Olet taitava! Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Hyvää tulevaa vuotta sinulle myös.

   Poista
 2. Onpa hauska idea - monia lemmikkejä voi varmaan huovuttaa! Hyvää alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ehkä joskus kokeilla onnistuisinko huovuttamaan omistakin lemmikeistä näköiskuvat. Kiitos ja hyvää alkavaa vuotta myös sinulle!

   Poista
 3. Mainio kisu, joka varmasti ilahduttaa saajaansa. Yleensä kissanomistajat tykkäävät kaikista kissoista eli ei värillä juurikaan ole väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, toivotaan näin. :) Tosin kyllähän sitä itsekin kovasti lisko- ja kilpikonnahahmoista ilahtuu, vaikkei näyttäisikään omilta. :)

   Poista
 4. Todella taitavaa jälkeä, etenkin kissan vihreät silmät. Ja oli tosiaan mieletön joulukuu puutarhatöiden kannalta, itsekin pyöritin vielä ennen joulua pihalla kiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäkin muuten siinä kaivaessani leikin myös kivenpyörittäjää. Yhden aikaisemmin maasta ylös kangetun kiven puhisin pois kaivuiden tieltä mutta kun lähti loiva ylämäki, loppui voimat kesken. Toinen suuri kivi jäi sinne vielä maahan, koska en saanut sitä vielä kangettua ylös.

   Poista
 5. Ihana kisuli! Toivottavasti talvi loppuu yhtä nopeasti kuin on alkanutkin... Innostavaa puutarhavuotta 2016 :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kisuli! Toivottavasti talvi loppuu yhtä nopeasti kuin on alkanutkin... Innostavaa puutarhavuotta 2016 :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniin kissan sait aikaan. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista