tiistai 31. maaliskuuta 2015

Edes hieman loma-aurinko pilkistelee

Lähdin lumiselta pääkaupunkiseudulta lomailemaan mökillemme, jossa sentään hieman loma-aurinkokin pilkistelee (no en minä muutenkaan lomaani olisi pk-seudulla viettänyt). Välillä tosin sataa vettä ja hieman pienehköjä räntäkuurojakin on ripsautellut. Tälle lomalle minulla oli suunnitelmia uusien istutusalueiden raivauksien suhteen mutta saapi nähdä iskeekö laiskuus kylmyyden vuoksi ja tyydyn ihan vain putsailemaan vanhoja kasvivarsia keväisen kasvun tieltä. 


Ps. Kävin hieman sormella sorkkimassa multaa paikasta, johon istutin kuolanpionin. Ilokseni löysin sieltä mullan seasta kasvua ja nyt vain innolla odotan, että mahtaako jo tänä kesänä kukkia vai joutuuko kauniita kukkia vielä kauniimpine siemenkotineen odottelemaan kauankin. 

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää maisema, kun ei ole enää lunta. Vaikka tosin ei kovin lämmintä vielä ole. Toivottavasti kohta päästään istutuspuuhiin. Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kovasti jo houkuttaisi päästä ostelemaan taimia ja istuttelemaan niitä. Sisällä en ole vielä tehnyt mitään tilaamilleni siemenille. Toivottavasti en vitkuttele niin, että olen kohta ihan myöhässä. Oikein hyvää pääsiäistä sinulle myös!

   Poista
 2. Moikka Tiina. Taas olis haasteita blogissani... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu kiitos! :) Käväisinkin heti kurkkimassa kysymykset ja ovat taas oikein hyvät. :)

   Poista