tiistai 15. heinäkuuta 2014

Mehitähtialueen laajentaminen

Viikonloppuna ensisijainen tarkoitukseni oli jatkaa toisen maakilpikonnani ulkotarhan rakentamista mutta päädyin sen sijaan laajentelemaan mehitähtiä laajemmalle alueelle sekä laiskottelemaan.

Kolmessa ostamassani mehitähdessä oli aika hyvin pieniä ruusukkeita kasvamassa jo heti istutusvaiheessa mutta yhdessä ei uusia ruusukkeita näkynyt. Kuinka ilahduinkaan huomatessani, että myös siihen on ruusukkeita ilmaantunut; samanaikaisesti muiden mehitähtien ruusukkeet ovat kasvaneet. Eli, voinen tästä päätellä mehitähtien viihtyvän tarjoamassani paikassa?

Olin aikaisemmin muutaman uuden ruusukkeen jo nyppässyt irti ja siirtänyt eri paikkaan mutta nyt tein laajennusta runsaammin. Mikäli kaikki uudet alut lähtevät kasvamaan uusilla sijainneillaan, saan aikaiseksi omaa silmää kokonaisuutenakin viehättävän osion kivikkopuutarhassa.

Aikaisempi tilanne

Laajentamisen jälkeen


4 kommenttia:

 1. Tuosta tulee todella kaunis, mikäli tosiaan mehitähdet viihtyvät ja miksei viihtyisi noin kauniissa kivitarhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi. Olen niin innoissani etten malttaisi odottaa kesälomaani, jolloin ajattelin somistaa kivetysalueen toista päätyä; sammalleimu voisi näyttää siellä kauniilta. :)

   Poista
 2. Kiva idea, mehitähdet on niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; ne ovat kyllä niin ihania, että saa nähdä mistä kaikkialta meillä niitä vuosien jälkeen löytyykään.

   Poista