sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Kyläkurjenpolvi Dark Reiter

Kuvattu 24.6.-25.6.2016

Kyläkurjenpolvi Dark Reiteria ostin, koska ihastuin lehtien väriin mutta kasvi ei oikein kunnolla pärjännyt alkuperäisissä paikoissaan. Siitä johtuen siirsin kasvit viime vuoden loppukesästä muualle; pari taimea hyötypuutarhan polun varrelle väliaikaispaikkaan ja yhden taimen etupihan tyhjään kukkapenkkiin. Ajattelin, että jommassa kummassa paikassa toivottavasti tämä säilyisi, koska haluaisin löytää sen täydellisen paikan. Hyötypuutarhan polun varrelle siirretyt taimet ovat viihtyneet aika hyvin ja pääsin nautiskelemaan kauniista kukinnasta. Etupihalla oleva taimi sen sijaan ei kukkinut mutta pääasia on, että selvisi talven yli. 
Kauniit tummat lehdet eivät kuitenkaan pääse oikein oikeuksiinsa näin, että ympärillä on vain tumma multa. Tämän vierelle sopisi jokin vaalealehtinen, joka ei kuitenkaan ole liian "päällekäyvä" vaan antaa kyläkurjenpolvellekin tilaa kasvaa ja kukoistaa. Hyviä vinkkejä?


Niin kaunis!


4 kommenttia:

 1. Upea kurjenpolvi, niin kukiltaa kuin varsinkin lehdiltään;)
  Olisiko vieruskaveriksi sopiva esim. vaalea-/hopealehtinen keijunkukka tai rotkolemmikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä vinkeistä. :) Tuo rotkolemmikki on ihan uusi tuttavuus ja pikaisella googlauksella näyttäisi oikein hyvältä vaihtoehdolta. Vaaleat keijunkukatkin toden totta toisivat tuota lehdistöä hyvin esiin.

   Poista
 2. Kyllä on kaunis kurjenpolvi. Niin upeat lehdetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä sietäisi korostaa hyvillä vieruskasveilla paremmin silmään osuvaksi. :)

   Poista