keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Puutarhan syksyiset perhoset

Kuvattu 26.9.15

Edelleen jatkeskellaan syyskuisilla kuvilla eli tämän vuoden ensimmäiset ja viimeiset perhoskuvat tuli napsittua 26.9.15. Tänä vuonna ei mökilläkään perhosia ole ollut samaan malliin kuin aikaisempina kesinä mutta jonkin verran niitä onneksi liihotteli. Kertaakaan tähän mennessä tosin kamera ei ole ollut minkäänlaisissa kuvausvalmiuksissa. 

Nauhukset tuntuvat olevan kovin perhosten mieleen. Ensi kesänä, jos kaikki tämän kesän istutukset selviävät talven yli, pitäisi puutarhassa kasvaa enemmänkin perhosten mieleen olevia kukkia. Mitä enemmän perhosia, sitä parempi. Mutta kuinka monta kuvaa voi ottaa samoista perhosista samoissa kukissa ja samana päivänä? No monta...! 
10 kommenttia:

 1. Voi, miten ihania lämpöisiä perhoskuvia kylmään syyspäivään! Todella kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Nyt ei ole muutamiin päiviin jaksanut palailla valokuvien pariin mutta jotenkin näiden kylmien ilmojen tultua nämä perhoskuvat kutsuivat lämpimien muistojen kera.

   Poista
 2. Kyllä voi ottaa lukemattomia kuvia samoista perhosista. Ovat ne niin hienoja. Ja hienoja ovat nämä kuvasikin. Ihmettelin, miten niinkin myöhään kuin viime viikonloppuna eli lokakuun alussa pihalla lenteli vielä mm. amiraaleja. Kaipa se on ilmoista kiinni, hienoa joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, itselle tuntuu monesti käyvän juuri näin, että ottelee useita kuvia, jotta olisi edes yksi onnistunut ja loppujen lopuksi julkaiseekin monta hieman erilaisista kuvakulmista. :) No tuo on kyllä jo aika hyvin, että edelleen lokakuun puolella löytyi perhosia. Itse kun yllätyin jo tuosta syyskuun lopusta vaikka toisaalta silloin oli kyllä aika lämmintä vielä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia, perhoset ovat aina niin ihania. :)

   Poista
 4. Mahtavat värit kuvissasi. Värit ovatkin syksyssä parasta. Blogissani Lopotin Toimelan pihaunelmia on sinulle tunnustushaaste, käyhän kurkkaamassa osoitteessa http://toimela.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Syksyn paras asia on tosiaan värit ja syksyinen aurinko sen kuin korostaa niitä niin livenä kuin kuvissakin. Kiitos myös haasteesta, otan sen mielelläni vastaan. :)

   Poista