torstai 9. maaliskuuta 2017

Saisimmeko uuden puutarhan ehkä jo tänä vuonna?

Työ ja vapaa-aika ovat pitäneet minua erittäin kiireisenä pidemmän aikaa, joten blogikin on elänyt täydessä hiljaisuudessa. Toisaalta näin talviaikaan ei juuri mitään puutarha-aiheista edes tapahdu ja talvikuviakaan ei ole tullut otettua. Mutta muuten tapahtuu kyllä sillä päätimme laittaa nykyisen asuntomme myyntiin. 

Asuntomme haluamme myydä itse. Pitkän pohdinnan jälkeen tulimme siihen tulokseen, että välittäjä ottaa suuren hinnan mutta antaa pienen hyödyn; miksi siis maksaisimme siitä. Tiedän toki, että edelleen on paljon ihmisiä, jotka eivät uskalla jostain syystä ostaa asuntoa suoraan yksityiseltä mutta sen haasteen päätimme ottaa vastaan. 

Sain helposti tilattua asuntoon liittyvät samat dokumentit kuin välittäjäkin olisi tilannut ja isännöitsijältä saa soittamalla tarvittaessa tarkentavia lisätietoja; niitä on tullut hieman jo kyseltyäkin. Myynnin avuksi löysin googlen kautta uuden yrityksen nimeltä Digibroker. Heidän sujuvalla avustuksella sain asunnosta hienot kuvat ja myynti-ilmoituksen julkaisun Oikotiellä sekä pienen potkun persuksille. Myyntitekstit kirjoittelin luonnollisesti itse ja aikaansaannokseen voi halutessa tutustua täältä: Linkki myynti-ilmoitukseen.

Haaveena meillä on löytää omakotitalo eli jossain vaiheessa mökkipuutarhan lisäksi meiltä tulee löytymään toinenkin puutarha. Milloin ja mistä, sen aika näyttää. Ensin täytyy myydä nykyinen asuntomme pois. 

Jotta ei jää ihan kuvattomaksi tämä julkaisu, linkitän alle myynti-ilmoituksen valokuvat. Siispä tässä kurkkaus minkälaisessa kodissa nykyisin asumme ja mille joudumme jättämään hyvästit siirtyäksemme uusia haaveita kohti.